Coaching & Advies

info@conceptunie.nl

+31 (0) 180 23 97 70

Na jaren van plezier en creativiteit, is het voor ons tijd geworden voor nieuwe avonturen! 
Per 1 januari 2020 heeft Food in Concept alle concepten van Concept Unie overgenomen.

Wij wensen hen net zoveel plezier en minstens zoveel succes!

Dank aan alle (oud)medewerkers en iedereen die dit fantastische avontuur, op welke wijze dan ook,

mogelijk heeft gemaakt!   

Liefs, Rianne & Marjan

COACHING & ADVIES


Onze kennis en ervaring zetten wij graag in voor jou als je ondernemer, producent, start-ups en/of retailer bent.

In de loop der jaren hebben we veel ervaring en kennis opgedaan met het in de markt zetten van concepten en het produceren van food-producten.

Als we alles van tevoren hadden geweten, waren we er misschien niet eens aan begonnen zeggen we hier weleens. Maar ja, als de vraag naar je producten groot is, ga je natuurlijk door en zo hebben wij ons door veel strubbelingen heen geworsteld. Met als resultaat veel kennis, ervaring en een trots gevoel. Wij vinden het zonde om dit voor ons zelf te houden en delen dit graag met jou als je een briljant product(idee) hebt of op het punt staat de productie uit handen te geven.

Daarnaast zijn we gek op verpakkingen en design, want een product kan wel goed en lekker zijn, het moet ook verkocht worden.

Daarin speelt het oog en de emotie een belangrijke rol en laten we dáár nou net het een ander vanaf weten! ;)

Naast dit alles hebben we ook kennis in huis op het gebied van personeelsmanagement en business coaching, waardoor we op een breed gebied mee kunnen denken om het product succesvol in de markt te zetten.

Dus ben jij een ondernemer die zich met food-producten op de consumentenmarkt richt? Droom je van een stijgende verkoop waarbij klanten zélf bij jou op de deur kloppen? Stop dan maar met dromen en kom in actie! Wij zijn expert in waarde toevoegen met verpakking, design en boodschap.

Door zelf vernieuwende producten op de markt te brengen die net iets extra’s hebben, hebben wij letterlijk miljoenen producten verkocht zonder verkoopafdeling of marketingbudget. Toch mochten wij aan de slag voor A-merken! 

Benieuwd hoe we dat gedaan hebben en of wij ook voor jou wat kunnen betekenen?

Dan horen we graag van je! Wij zijn helemaal ingericht om van jouw product een succes te maken!

Op verschillende manieren kunnen wij je begeleiden, voorzien van advies of coachen. Hiervoor is het belangrijk dat we een klik hebben.

Met ons werken is ontzettend leuk, maar je moet er ook tegen kunnen. Wij hebben veel energie, geven veel, denken snel, zijn kritisch en eerlijk. Je krijgt plezier, warmte, steun en vertrouwen. Wij vragen commitment, een open blik en lef want dan gaan wij samen ver komen!

We nodigen je van harte uit om ons te bellen voor meer informatie (0180 239 775) of een afspraak te maken om bij ons langs te komen. Mailen mag natuurlijk ook.

OVER RIANNE


In het kort:

Gedreven, in balans, eerlijk, open & spontaan


Met een MAVO-advies een VWO-diploma behalen. De "eruit-halen-wat-er-in-zit-mentaliteit" zat er al jong in. Ze behaalde haar HBO diploma Human Recource Management, maar er bleef iets kriebelen. Vele opleidingen en curssen volgde in binnen en buitenland. Op het pad waarbij coaching en persoonlijke ontwikkeling centraal stond vond Rianne wat ze zocht.

Geen "gezweef" maar juist verbinding met zichzelf.

Ooit heeft zij zichzelf beloofd om alleen nog dingen te doen die ze leuk vindt. Dat betekent niet dat ze weg loopt voor dingen, maar bewust keuzes maakt.

Haar Rotterdamse no-nonse wortels, haar liefde voor commercie en haar innerlijke rust maken van haar een kei van een zakenvrouw. Helder, zacht én zakelijk!


De kernwaardes van Rianne:

Verbinding

Puur

GroeienOVER MARJAN


In het kort:

Gedreven, visionair, creatief & communicatief


School was vanaf de eerste dag op de kleuterschool niet haar "ding" en dat is tot de laatste dag op het MBO zo gebleven. Alle tussen liggende schooldagen waren "uitdagend" niet in de laatste plaats voor haar ouders! Ze kon prima leren, maar ondekte alles liever zelf.

Zo ontdekte ze ook dat haar visie op dingen niet voor iedereen "gewoon" is.

Haar snelle en scherpe geest legt verrassende verbanden en komt tot creatieve oplossingen en ideeën. 

Soms wordt ze onzeker als "mensen gestudeerd hadden" omdat die het "bewijs" hebben van wat ze kunnen.

Gelukkig heeft Marjan heel hard gestudeerd aan "The Univerity of Life" en daarmee inmiddels een prachtig pakket aan "bewijs" verzameld.


De kernwaardes van Marjan:

Autonomie

Vertrouwen

Familie

OpeningstijdenMaandag t/m Vrijdag : 9.00 - 17.00 uur

Zaterdag : Uitsluitend op afspraak

Zondag: Gesloten


ContactEbweg 59, 2991 LS Barendrecht

Telefoon: +31 (0) 180 23 97 70

Email: info@conceptunie.nl


Copyright © All Rights Reserved